За нас

За нас

 

Ние сме директен вносител на българския пазар и на първо място държим на качеството на изделията, които предлагаме. Вече единадесета година радваме българските потребители с високо ниво на обслужване и качество на предлаганите артикули.

Бижутата в онлайн магазин "Талита" са изработени от висококачествени материали, предимно естествена кожа,  камъни, карбон, керамика, волфран и стомана, клас 316L, известна като медицинска. Редовното снабдяване с нови модели осигурява богатия асортимент, а внимателният им подбор гарантира представяне според най-новите модни тенденции в бижутерията.

Сред най-новите от тях са бижутата от стомана, клас 316L и карбон. Така наречeното "въглеродно влакно", наложило се в автомобилната индустрия, сега навлиза с пълна сила в бижутерията - особено при мъжете.

Особено актуални са бижутата за гравиране, с които всеки може да отправи лично послание. Благодарение на услугата "лазерно гравиране" вече девета година сме надежден партньор в реализирането на идеите на нашите клиенти.


Сред най-новите ни попълнения са елементите за бижутакоито предлагаме. Изработени от медицинска стомана, те са абсолютно безвредни за тялото и предлагат една модерна, здравословна и естетична алтернатива за творците на ръчно изработени бижута.

Наред с луксозните бижута за специален повод като копчета за ръкавели, колиета, висулки, обеци и гривни, изработени от стомана, клас 316L и други бижутерийни материали, предлагаме и ефектни бижута за ежедневието. С голям успех сред нашите клиенти се ползват атрактивните модели кожени гривни, както и гривните с мъниста. С широка популярност се ползват също така бижутата в рокерски стил, а също и бижутата със защитни свойства, изобразяващи християнски символи /кръстове и медальони с Богородица/ и символи от Близкия и Далечен Изток /"Окото на Хорн" и "Ръката на Фатима", "Ин и Ян", "Ом"/. Към тях можем да прибавим и разтварящите се медальони с място за снимки вътре, изработени също така от медицинска стомана.

Специално внимание отделяме на детската секция в магазина. Медицинската стомана със своите доказани хипоалергенни свойства вече е наложена като най-подходящ материал за изработка на бижута за деца. Оригиналният дизайн на нашите детски бижута ги прави особено привлекателни за най-малките дами и господа.

Удовлетворението, което изпитваме, когато нашите клиенти ни благодарят и споделят, че бижуто, което са поръчали изглежда по-добре в действителност, отколкото на снимка е най-силният стимул за нас да се развиваме и да ви радваме с нови и разнообразни модели.

 

Серията "Дизайнерски кукли", които предлагаме предоставят възможност за избор на оригинален арт подарък. Представяме ви, също така, най-новата ни колекция "Африка", съставена от автентични бижута и картини от Кения. Произведенията на изкуството, които предлагаме са прекрасна алтернатива за личен или делови подарък.

 

Всички цени в магазин "Талита" са крайни. Изпращаме нашите бижута в стилна опаковка с безплатна доставка в срок до два работни дни на посочен от клиента адрес. Бижутата изработени от стомана, клас 316L са придружени със сертификат за качество.

 

За повече информация не се колебайте да се свържете с нашите онлайн консултанти или на посочените телефони +359 899885686, +359 886856646.

За нас е удоволствие да Ви пожелаем приятна разходка из страниците на онлайн магазин Талита!