Висулка с карбон

  • Кат. номер:PS599

 

Оригинална полчка за колие, с правоъгълна форма, декорирана с карбон. Материал: стомана, клас 316L, в сребристо и карбоново влакно в черно. Размери: Височина: 3.00 см. Може да се гравира на гърба.

 

 

ДОБАВИ СИНДЖИР    ДОБАВИ КОРДА

 

 

29,00 лв.
Характеристики +
Материал
Стомана, Карбон
Тема
Плочка
Цвят
Черен, Сребрист
Подробно описание +

Карбонът всъщност е химичният елемент Carboneum, или Въглерод. Названието му произхожда от латинското "carbo" – въглища. Днес английското "Сarbon" се използва в разговорния език в цял свят за означаване на революционен материал с все по-широка употреба – въглеродното влакно. Естетическият ефект от комбинацията между специфичния отблясък и плетка подтикват известни дизайнери в света на модата да го използват в работата си. Като резултат изделията с карбонови нишки се превръщат в абсолютен хит и днес този материал вече е известен като най-новата мода не само при дрехите и аксесоарите, но и в бижутерията.

316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват.

 

Таблица с размери +
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!