Висулка "Кон в галоп"

  • Марка: Talitha
  • Кат. номер:PS153

 

Оригинална висулка с формата на детайлно изработен кон в галоп. Материала е медицинска стомана, клас 316L. Цвят: сребристо. Размери: Тегло: 9.50 грама Височина: 3.40 см. Ширина: 2.80 см. Страхотен подарък за любители.

 

ДОБАВИ СИНДЖИР    ДОБАВИ КОРДА

 

 

 

Характеристики +
Материал
Стомана
Тема
Животни, Спорт
Цвят
Сребрист
Подробно описание +

Според древна легенда, Буда поканил всички животни при него на Нова Година. Явили се, обаче, само дванадесет: плъх, вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и глиган. В знак на признателност за предаността им, Буда нарекъл по една година за всяко от тези животни. От тогава, хората, родени в една година носят черти, характерни за съответното животно - закрилник. Картината допълват петте елемента – метал, вода, дърво, огън и земя.
 
Символ на благородство, романтика, лидерство и честност, Дървеният Кон ще възцари мир и спокойствие на земята. Това ще бъде годината на разума и развитието на науката. Откривател с неспокоен дух, Конят покровителства творческите личности и изобретатели, така че през тази година светът ще признае постиженията им. Ще бъдат направени много научни открития, които бързо ще навлязат в ежедневието и ще подобрят бита.
 
Фин и изискан, Дървеният Кон ще скрие всичко грубо, грозно и вулгарно от света. Добрият тон и разбирателството ще изместят лъжата в политиката. Успех ще имат безнесмените честни и прецизни в работата си.
 
Особено грижовен към семейството си и изключително предан патрньор, Дървеният Кон ще покровителства новите семейни двойки и затова сключилите брак през тази година ще имат стабилно семейство, в което всеки е съпричастен и верен на любимия човек. Търсещите любовта имат всички шансове за успех, както и желаещите да увеличат семейството си.
Изключително отзивчив, Дървеният Кон ще помогне на всеки в беда, затова през тази година човечеството ще положи усилия да прояви големи грижи към слабите и нуждаещите се. Затова 2014 година да бъде година на реализирането на замисли и идеи в полза на обществото, свързани с по-високи идеали. Очаква се израстване и възвисяване на човешкия род. 
 
 
316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от с тях, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и чупят. Стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и ръждясват.

Таблица с размери +
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!