Стилен кръст с карбон

  • Марка: Talitha
  • Кат. номер:PCS130
 
Двуцветен кръст с оригинална форма, изработен от карбонови нишки в шахматна плетка и основа изработена от медицинска стомана, клас 316L. Цветове: сребристо и черно. Размери на бижуто: Тегло: 5.90 грама, височина: 2.50 см., ширина: 2.50 см.
 

 

ДОБАВИ СИНДЖИР    ДОБАВИ КОРДА


Характеристики +
Материал
Стомана, Карбон
Тема
Кръстове
Цвят
Черен, Сребрист
Подробно описание +

 
Карбонът всъщност е химичният елемент Carboneum, или Въглерод. Названието му произхожда от литинското "carbo" – въглища. Днес английското "Сarbon" се използва в разговорния език в цял свят за означаване на революционен материал с все по-широка употреба – въглеродното влакно.
Естетическият ефект от комбинацията между специфичния отблясък и плетка подтикват известни дизайнери в света на модата да го използват в работата си. Като резултат изделията с карбонови нишки се превръщат в абсолютен хит и днес този материал вече е известен като най-новата мода не само при дрехите и аксесоарите, но и в бижутерията.
 
 
 
 
316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и не се чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват.

 

 

Таблица с размери +
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!