Мъжка гривна с карбон

  • Марка: Talitha
  • Кат. номер:BCS275

 

Елегантна оригинална мъжка гривна, декорирана с карбон. Изработена от медицинска стомана, клас 316L в сребристо и карбонови нишки в черно. Размери: Ширина: 0.60 см. Дължина: 21.00 см. Тегло: 24.60 гр.

Характеристики +
Материал
Стомана, Карбон
Цвят
Сребрист, Черен
Вид
Мъжка
Подробно описание +

316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват.
 
 
Карбонът всъщност е химичният елемент Carboneum, или Въглерод. Названието му произхожда от литинското "carbo" – въглища. Днес английското "Сarbon" се използва в разговорния език в цял свят за означаване на революционен материал с все по-широка употреба – въглеродното влакно. Естетическият ефект от комбинацията между специфичния отблясък и плетка подтикват известни дизайнери в света на модата да го използват в работата си. Като резултат изделията с карбонови нишки се превръщат в абсолютен хит и днес този материал вече е известен като най-новата мода не само при дрехите и аксесоарите, но и в бижутерията.

Таблица с размери +
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!