Доставка и заплащане

 

Онлайн магазин "Талита" използва услугите на куриерска фирма "Спиди" за доставки на територията на България.

 

Поръчаната стока може да бъде взета от офис на куриерсka фирмa "Спиди", или да се достави на посочения от Вас адрес. За улеснение е удачно да посочите и служебен адрес, защото доставките се извършват в работно време от 9.00 до 18.00 часа.

 

СРОК ЗА ДОСТАВКА:

Продуктите ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. В общия случай доставката се извършва до 2-3 дни. Максималният срок за доставка е 5 работни дни.

Ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката в рамките на работния ден, ако е направена до 14:00 часа. Поръчки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени събота, неделя и през почивни дни се обработват в първия работен ден.

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА:

Цената на куриерската се услуга се изчислява автоматично според актуалната тарифа на куриерска фирма "Спиди" и е за сметка на клиента.

Поръчките на стойност над 60.00 лв. се изпращат за сметка на онлайн магазин "Талита". В случай на замяна, или връщане клиентът възстановява на онлайн магазин "Талита" стойността на куриерската услуга.

При предварително заявено желание, изпращаме с опция "Отвори и /или тествай", така че клиентът разполага с 10 минути в присъствоето на куриера да прегледа, или пробва доставените продукти преди да плати на куриера.

 

ЗАПЛАЩАНЕ:

Заплащането на закупената от магазин Талита стока се извършва по следните начини:

  1. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ- плащането се извършва на куриера при доставяне на поръчаната стока.
  2. ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ: Ако изберете този начин на плащане е необходимо да преведете сумата на поръчката по нашата банкова сметка, която се зарежда при финиширане на поръчката. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. При доставка на стоката Вие не дължите никакви суми на куриера.
  3. Плащане през системата "PAY PAL".