Дамско колие „Подкова“

  • Кат. номер:NS425

 

Модерно дамско колие с декоративен елемент във формата на подкова с класически цирконий. Изработено от стомана, клас 316L в златист цвят. Размери: Дължина: 45.00 см. Тегло: 5.20 гр. Размер на декоративната част: 2.00/1.00 см.

 

 

 

 

 

 

Характеристики +
Материал
Стомана, Цирконий, Камък
Цвят
Златист, Прозрачен
Подробно описание +

 

316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват.

 

 

висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват. се огъват и чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддър316 L е клас висококачествена стомана, известна като медицинска. Изделията, изработени от стомана, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не се огъват и чупят. Бижутата от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват.жане. Не променят цвета си, не потъмняват и не ръждясват.

Таблица с размери +
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!