Дамски обеци с черен корал

  • Кат. номер:ES047

 

Чифт изящно декорирани по външния кант обеци, изработени от стомана, клас 316 L, с вграден овален черен корал. Размери: Тегло: 5.00гр. Височина: 1.90 см. Широчина: 1.00 см.

 

 

Характеристики +
Материал
Стомана, Камъни
Цвят
Сребрист, Черен
Вид
Дамски
Закопчаване
Щифт с винтче
Подробно описание +

Черният корал е дълбоководен и е изключително ценен, т.к се среща се рядко и притежава особена структура, наподобява камък. Когато се полира придобива уникален блясък. Открива се в Персийския залив, Средиземно море, Индийския океан и крайбрежието на Хавай. Коралът притежава лечебни и възстановяващи енергията свойства, предпазва от зла съдба.
 
Бижута, изработени от корали е препоръчително да се съхраняват отделно, за да не се одраскат, също така следва да се внимава с употребата на парфюми и масла. Почистват се с мека влажна кърпа. 
 
Стомана клас 316 L е висококачествена стомана, известна като медицинска. Продуктите, изработени от стомана, клас 316 L са изключително устойчиви и лесни за поддържане. Не променят цвета си,  не потъмняват и ръждясват, дори и да се къпете с тях, не причиняват алергии и нежелателни реакции, не отделят никелови съединения, не се огъват и чупят.

Таблица с размери +
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!